skip to Main Content

Canal Digital Kabel TV og Lille Langerud Velforening har inngått en avtale som gir alle beboerne et svært godt TV- og bredbåndstilbud. Løsningen gir deg digital-TV, HDTV og mulighet for en rask og stabil bredbåndsløsning.

DIGITAL-TV OG HDTV

Inkludert i avtalen er en T-We Box med opptak, med mulighet for T-We tjenester som Start Forfra, TV på iPad, Ukesarkiv og TV-Arkiv. Dere får tilgang til en innholdsrik digital Grunnpakke med 36 faste og 15 valgfrie kanaler. I tillegg er filmleietjenesten Canal Digital GO inkludert i Grunnpakken.

BREDBÅND

Full valgfrihet! Beboerne velger selv om de ønsker bredbånd eller ikke. De som ønsker Bredbånd vil få dette til reduserte priser med kapasitet helt opp til 500/50Mbps. Du får sikkerhetspakke, e-post fra online.no og hjemmeside. Ønsker du å oppgradere til rabatterte priser, gjør dette enkelt på vår hjemmeside canaldigital.no eller ring 06090.

Informasjon og tilleggstjenester

Ønsker du å bestille tilleggsprodukter som blant annet bredbåndstelefoni, ekstra abonnementspakker, flere dekodere, kortleser for IDTV eller raskere hastighet på bredbåndet ditt kan du gjøre dette hos Canal Digital.no eller på kundeservice: 06090.

TELEFONI

Du kan bestille bredbåndstelefoni fra Canal Digital. For kun 129 kroner per måned kan du ringe så mye du vil til hjemmetelefoner og bredbåndstelefoner i Norden. Les mer på canaldigital.no/komplett

INSTALLASJON

I deres nye Pluss+ avtale vil samtlige boenheter få vår nye T-We Box PVR ferdig montert.

Tidspunkt for montering avtales individuelt og våre montører tar kontakt med hver enkelt beboer for å avtale dette.

Vi gjør oppmerksom på at kundeutstyr som trådløse rutere, stereoanlegg og lignende ikke vil bli tilkoblet av montøren, men at du selv må ta hånd om dette i etterkant.

Vi håper du blir fornøyd med utstyret som blir montert og tjenestene som leveres. Skulle du ha behov for å kontakte Canal Digital treffer du oss på telefon 06090 eller på canaldigital.no

 

Med vennlig hilsen

Canal Digital Kabel TV og Styret i Lille Langerud Velforening

 

Back To Top